DETOX-behandeling

Voelt u zichzelf ook wel eens vermoeid, lusteloos, prikkelbaar of hebt u nergens zin in, of hebt u hier en daar wel eens last van terugkomende klachten waar u volgens de reguliere geneeskunde maar mee moet leren leven? Indien u hier instemmend op antwoord is het hierna volgende zeker de moeite waard om eens door te nemen.

De laatste jaren worden we bestookt met conserveringsmiddelen, stress, nicotine, alcohol, oplosmiddelen, luchtvervuiling, enz. Zeer veel artsen en wetenschappers zijn het er wereldwijd over eens dat toxinen en vervuiling van het milieu de grootste ziekteverwekkers zijn op deze planeet.

We willen gezonder leven en meer bewegen. Allemaal goede voornemens, maar in de praktijk komen wij daar vaak niet aan toe. Ons lichaam snakt er naar om verstikkende afvalstoffen kwijt te raken. Nieren, lever en andere organen raken overbelast en werken niet optimaal. Het lichaam heeft miljarden cellen en al deze cellen hebben een bepaald energieniveau. Daar dit energieniveau verstoort raakt door de vele toxinen in het lichaam raakt men vermoeid, geļrriteerd en krijgt men vervelend of zelfs zeer nare kwaaltjes. Dit komt voor een zeer groot gedeelte doordat de positieve en negatieve ionenhuishouding in het lichaam uit balans is en daardoor komt het immuunsysteem onder zeer zware druk te staan.Meer