Heppie Massage

De grondlegster van de Heppie-massage is Helen Lodder. (zie foto)

Wat willen we met de Heppie-massage bereiken?
- Het maken van contact tussen kind en ouder, waardoor de gehechtheid tussen kind en ouder bevorderd en versterkt wordt;
- Het maken van contact tussen de beide ouders, waardoor onderlinge gehechtheid bevorderd en versterkt wordt;
- Ontspanning en verbeterde responsiviteit.

Met behulp van korte massages (maximaal 15 minuten) bij kinderen met autisme, ADD, ADHD, ODD, OR, Asperger, PDD-NOS, MCDD, LDD, CDD, RETTzal de massage een bijdrage leveren aan het verbeteren van het contact tussen ouder en kind, met het volgende resultaat:
- De aversie tegen aanraken vermindert;
- Het niet taakgerichte gedrag wordt minder;
- De oriŽntatie op irrelevante geluiden wordt minder;
- Het stereotype gedrag wordt minder.

Naast massages worden ook de Aromatherapie en de edelstenen bij kinderen ingezet.
Kinderen reageren heel goed op de zeer verdunde concentraties aromatische oliŽn. De reuk van een kind is vaak nog puur en niet aangetast.
Edelstenen zijn een symbool voor eeuwigheid en oneindigheid, maar ook voor kalmte en bezinning. In stenen zit een vibratie die een speciaal effect heeft. Edelstenen werken voornamelijk door de trillingen die zij afgeven en de kleureigenschappen. Elke steen heeft een unieke uitstraling. Stenen werken zacht in op hun omgeving, geven energie af en nemen de trillingen van hun omgeving op.
Het belangrijkste doel van het toepassen van aroma en edelstenen is om een energetische balans te bereiken, waardoor er energiebanen geopend worden, zodat de energiestroom hersteld kan worden.
Denkt u dat het bovenstaande op u en uw kind van toepassing zou kunnen zijn, neem dan vrijblijvend contact op met Lizet van salon LiVe