Onze huisregels

* HygiŽne en ethiek staan binnen salon LiVe hoog aangeschreven. Van de cliŽnten wordt verwacht dat zij hier eveneens zorg voor dragen. Het begrip ďerotischĒ komt bij salon LiVe niet voor.

* Voor aanvang van een eerste behandeling wordt er een intakegesprek gevoerd, met als doel om te kunnen bepalen welke massage het beste bij u past, een en ander is afhankelijk van eventuele lichamelijke klachten.

* Uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit aan derden verstrekt.

* Is er twijfel over een aandoening en de resultaten van een massagebehandeling, dan kan de masseuse van salon LiVe de behandeling staken en u adviseren met uw huisarts contact op te nemen. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk nadat de behandelende arts hiermee instemt.

* Salon LiVe is niet verantwoordelijk voor beschadiging en/of verlies van persoonlijke eigendommen.

* Salon LiVe is niet verantwoordelijk voor eventueel schade en/of letsel als gevolg van het verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures, medicijngebruik en overgevoeligheden.

* Mobiele telefoons dienen in de behandelruimte uitgeschakeld te zijn.

* Gemaakte afspraken dienen minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling te worden geannuleerd. Bij niet of te laat geannuleerde afspraken wordt het wegblijftarief in rekening gebracht. (100% van de behandelkosten).