Welkom op mijn website!

Misschien ben je hier toevallig terecht gekomen, misschien wel met een gerichte vraag. In beide gevallen vind ik het belangrijk om me even aan je voor te stellen. De behandelingen die ik bied zijn namelijk per definitie persoonlijk. Ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest invloed op elkaar uitoefenen en in die zin zie ik het lichaam als veel meer dan een bundeltje spieren, botten en gewrichten. Eigenlijk draait alles om balans. Balans tussen voelen en denken, tussen inspanning en rust, tussen drukte en bezinning. Met mijn handen help ik je graag om dat evenwicht te vinden; met mijn kennis en kunde wil ik bijdragen aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

Mijn naam is Lizet van Veen. Ik verdiep me al jarenlang in alternatieve geneeswijzen. Of nou ja, alternatief, het is maar hoe je het bekijkt… In andere werelddelen zijn ze al eeuwenlang gangbaar en effectief. Wij zijn in het westen alleen gewend om meteen naar medicijnen te grijpen om puur symptomen te behandelen. De achterliggende oorzaak blijft vaak onzichtbaar en dus ook aanwezig. In mijn behandelingen ga ik daar juist naar op zoek en probeer ik een ommekeer teweeg te brengen.

Daarvoor grijp ik terug op de brede ervaring die ik door veel opleidingen en een jarenlange praktijkvoering heb opgebouwd. Ik ben Reiki, Thera Mai- en Orang Malu-master. Daarnaast heb ik mij bekwaamd in de Thaise Sabaaydi-massagetechniek, waarbij ik kruiden en olie gebruik. Ik ben verder erkend Sabaaydi masseur en als laatste Sabaaydi wellness masseur. Ik ondersteun de behandeling met orthomoleculaire geneeswijze en voedingssupplementen, omdat je ook daar weer de inwendige mens niet los kunt zien van de uitwendige klachten. Het mooie vind ik dat ik de geneeskracht aanspreek die in ieder mens in opgeslagen. Je kunt zoveel meer dan je zelf denkt. In die kracht wil ik mijn cliënten sterken.

Ik heb mijn praktijk Salon LiVe genoemd, naar het Engelse woord voor ‘leven’. Dit laatste wil ik meegeven aan de mensen die mij bezoeken voor een behandeling. Leven vanuit jezelf, voluit en met respect voor al je mogelijkheden en grenzen. Niets hoeft en niets moet; iedereen is vrij in zijn eigen verwachtingen. Voor mij is geen voldoening groter dan mensen na een behandeling zichtbaar uitgerust de deur uit zien gaan: rechtop, met meer zelfvertrouwen en meer ontspannen. Ik heet je van harte welkom om het ‘aan den lijve’ te komen ondervinden!

Lizet.