Referenties


Marianne van Wijnen

Afvallen wil iedereen graag en - zo mogelijk - graag snel, maar oh oh het gaat zo langzaam. Dan geef je de moed maar weer op, zo bereik je het bekende jojo-effect.

Maar Lizet heeft DE oplossing; Lypossage, een nieuwe techniek uit Amerika. Een combinatie van massage en lyposuctie. Dat laatste wil je niet meemaken, maar wel de lypossage!!

Je krijgt in principe tien behandelingen. Na een paar sessies zie je al resultaat. Dus naast je aangepaste eetpatroon merk je direct al verschil en dat stimuleert je om door te gaan!! Binnen no time heb je al een maatje kleiner, want de centimeters vliegen eraf en je vet verdwijnt. Binnen twee/drie weken krijg je van je vrienden al conplimentjes en ook dat stimuleert weer.

Geheel pijnloos is het niet, maar je kan Lizet het vertrouwen geven dat ze niet over je grenzen heengaat. Zij maakt namelijk het vet los van je huid en je lichaam voert het vet geleidelijk af. Benen, buik en billen zien er weer strak uit. Fantastisch!

Ik kan deze methode aan mensen, die heel graag dat extra "pondje" kwijt willen, van harte aanbevelen.


Esther (37 jaar)

Met haar paranormale gaven voelt Lizet heel veel aan. Wetenschappelijk misschien niet te staven, maar ik merk dat ze vaak precies de vinger op de zere plek legt. Het knappe vind ik dat ze dat goed doseert. Ze dringt niets op en laat de keuze volledig aan jezelf. Het is mijn gezondheid, mijn lichaam en mijn verantwoordelijkheid. Dat respect vind ik prettig.
Verder geniet ik gewoon enorm van die paar uur voor mezelf. Ik heb een druk gezin en een drukke baan en dan is het heerlijk om overal afstand van te nemen en je te laten verwennen.
Lizet kan dat als geen ander. Ik voel me iedere keer weer als herboren als ik naar huis rijd.


Meer