Referenties


Ed van der Vuurst

Een tijdje terug vroeg Lizet mij of ik proefpersoon wilde zijn voor haar nieuwste techniek; lipossage.

Omdat ik, hoewel niet echt dik, wel al een buikje had en ook steeds meer moeite kreeg met die "strakke" broeken, leek me dat wel wat.
Vooraf is er een foto genomen van mij, die eerdaags op deze site zal verschijnen, samen met de laatste foto. De techniek om vetweefsel kwijt te raken, is niet een behandeling van lekker masseren en kneden, maar een van stevige rolbewegingen om de vetten los te maken van de spieren.

Het is zaak om in samenspraak met Lizet, de massage niet te pijnlijk te laten zijn. Op deze manier was het heel goed te doen en na 10 behandelingen van een half uur zijn er goede resultaten bereikt. We hebben bij mij de bovenbenen gedaan, de buik en de borst. Bij de bovenbenen ging het heel snel. Al na 6 behandelingen kon ik mijn strakke broeken weer gewoon aan! Daarom hebben we besloten om de laatste keren de bovenarmen mee te nemen in plaats van de benen.

Op de heupen ben ik ruim 2 cm kwijt en idem op de taille en borst. Dit lijkt niet veel, maar het is wel heel goed te zien. Al met al ben ik ervan overtuigt dat deze techniek goed werkt. Je wordt niet direct weer een jonge god, maar ik ga straks weer zonder schroom in mijn zwemboek over de camping.

Dus, heren, wil je je zwembandjes kwijt, dan is dit een goede manier om het te bewerkstelligen. Het is niet heel goedkoop, maar je kunt wel weer je oude broeken die onderin de kast liggen gebruiken. Succes!


Miranda (22 jaar)

Iedere twee weken laat ik me door Lizet masseren.

Ik heb een trombose-arm en lijd aan de aangeboren ziekte van Gilles-de-la-Tourette. Door de medicijnen die ik daarvoor moet slikken voel ik me niet altijd even goed. De massages en zeker ook de sauna van Lizet helpen me om dat gevoel te keren. Het is zo ontspannend dat ik er rustiger en beter van wordt.

Met voedingssupplementen zorgt ze voor een evenwichtig leefpatroon en ook daardoor merk ik een duidelijk verschil.

Lizet brengt me dichter bij mezelf en bij mijn gezondheid en daarvoor blijf ik haar graag bezoeken.


Meer